Stort serviceeftersyn

Stort serviceeftersyn

Du er uden tvivl glad for din bil og for den frihed, som den giver dig. For mange mennesker, som er afhængige af deres bil, er det et mareridt, hvis bilen ikke kan starte mandag morgen, eller hvis motoren pludselig ikke længere går så godt som før. Forebyg den slags situationer med regelmæssige serviceeftersyn, hvor din mekaniker går bilen igennem fra top til tå. Ved at få foretaget jævnlige serviceeftersyn kan du udbedre begyndende skader eller defekter, inden de vokser til store problemer for dig og for din økonomi. Ved at overholde fabrikantens anvisninger for serviceeftersyn sikerer du dig også, at garantien på din bil opretholdes. Et jævnligt serviceeftersyn af din bil er på langt sigt en rigtig god investering.

Kontrol og udskiftning

Ved et stort eftersyn skifter vore mekanikere olie og oliefilter på din bil. Der kontrolleres også bremse­ og kølevæske, og viskere, lygter og instrumenter tjekkes. Din bils døre og klapper smøres, og lys og dæktryk kontrolleres og justeres. Dækkene inspiceres for dækmønster og slitage. Styretøj, undervognskomponenter og udstødningssystem kontrolleres. Et stort serviceeftersyn har altså fokus på de samme ting som et lille serviceeftersyn, men med den forskel at bremserne adskilles, renses og smøres.. Desuden udskiftes gear­ og bagtøjsolier samt brændstof­ og pollenfilter. Inden du får din bil tilbage, kører vi en lille testtur, så vi kan
være sikre på, at din bil kører, som den skal.

Jævnlige serviceeftersyn

I din bils servicebog kan du se, hvor ofte din bil skal have et henholdsvis lille og stort serviceeftersyn. Det varierer fra fabrikant til fabrikant. Intervallerne kan ligge fra 5.000 til 50.000 km, men som regel skal din bil have foretaget et serviceeftersyn med mellem 10.000 og 30.000 km mellemrum. Hvis dit kørselsbehov er lille, kan tidsmæssige intervaller være mere relevante for dig. Din bil skal have et serviceeftersyn mindst hvert eller hvert andet år.

Ingen dumme spørgsmål

Spørg os, hvis du er i tvivl, om din bil trænger til et serviceeftersyn, og om det i så fald skal være et lille eller stort. Vi svarer gerne på alle spørgsmål og giver dig gode råd om, hvordan du plejer og vedligeholder din bil bedst muligt. Vi foretager kun det arbejde, som vi på forhånd har aftalt. Hvis vi under serviceeftersynet finder ting, som vi mener, at du af sikkerhedsmæssige årsager bør få udbedret med det samme, kontakter vi dig altid, inden vi påbegynder arbejdet. Hos os får du håndværk af høj kvalitet og ingen ubehagelige overraskelser. Kontakt os allerede i dag på telefon: 30 22 29 66 eller på e-mail: info@risbjerg-auto.dk.