Synstjek

I Danmark er det et lovkrav, at biler synes hvert andet år, fra bilen er fire år gammel. De periodiske syn er indført for at højne trafiksikkerheden, så vi ikke har biler på vejene, som ikke lever op til en række minimumssikkerhedskrav. Du får fra Trafikstyrelsen en indkaldelse til syn omkring otte uger før. Eftersom det ikke er muligt at udsætte fristen for syn, er det en god idé at planlægge på forhånd, hvornår du vil have din bil synet, og om den er klar til det.

Vi tjekker bilen inden syn

Medmindre du er helt sikker på, at din bil er 100% klar til et periodisk syn, er det en god idé at komme forbi vores værksted og lade os kigge på din bil. Vi gennemgår din bil på samme måde, som synshallen gør det. Hvis vi undervejs finder ting, som du skal have lavet, inden bilen kan gå igennem et syn, kontakter vi dig og aftaler, om det er noget, som vi skal ordne for dig. Du risikerer altså ikke, at vi udfører reparationer, som ikke er aftalt på forhånd.

Et synstjek sparer penge

Det er ærgerligt at have kørt sin bil til periodisk syn, hvis den ikke kan godkendes. For det første skal du betale ekstra synsgebyr, og for det andet går der ekstra tid med at få udbedret selv små mangler såsom defekte lygter eller dørhåndtag. Vi sørger altid for at tjekke de essentielle ting, så du ikke får en ubehagelig overraskelse. Vi kontrollerer, at dine nummerplader er skruet fast, at lygterne fungerer, og at dit horn virker, som det skal. Vi tjekker bilens styretøj, karosseri og servostyring. Vi ser desuden efter, at alle døre kan åbnes, lukkes og låses samt at motorhjelmen kan åbnes og lukkes.

Synstjek og syn i en omgang

Vi kan aftale, at du afleverer din bil hos os. Vi tjekker bilen, laver de nødvendige reparationer og kører den til bilsyn. Du skal ikke gøre andet end at aflevere og hente din bil. Det er langt det nemmeste for dig, men vi laver selvfølgelig også gerne synstjek på din bil, selvom du selv ønsker at køre den til syn.

Komptente medarbejdere

Alle vores medarbejdere er både erfarne og kompetente. Vores mekanikere er løbende under uddannelse og holder sig orienteret, så de kender den seneste udvikling på markedet. Vi lægger vægt på at yde god kunderservice og anvender kun reservedele, som vi kan stå inde for. Kontakt os allerede i dag på telefon: 30 22 29 66 eller på e-mail: info@risbjerg-auto.dk.