Autoværksted nær Brøndby

Professionelt autoværksted ved Brøndby

Velkommen til Risbjerg Auto - dit professionelle autoværksted nær Brøndby. Vi er dedikerede til at give vores kunder den bedste service og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Som din lokale automekaniker nær Brøndby står vi klar til at hjælpe dig med alt fra service og reparation til dækopbevaring og dækskift. Kontakt os allerede i dag og få din bil i de bedste hænder.

Lokalt værksted til dækskifte og opbevaring nær Brøndby

Hos vores autoværksted tæt på Brøndby er vi eksperter i dækskift og vedligeholdelse af dine dæk. Nedslidte dæk kan være livsfarlige, og derfor tilbyder vi professionel rådgivning om valg af korrekt dæktype til forskellige årstider. Vores erfarne og certificerede automekanikere sørger for, at dit dækskift går hurtigt og nemt, og vi tilbyder også dækopbevaring i vores dækcenter. Vi anbefaler, at du skifter mellem sommer- og vinterdæk hvert halve år for optimal sikkerhed og ydeevne på vejene.

Vi tilbyder dækopbevaring i vores moderne center i Hvidovre. Dine dæk opbevares sikkert i klima- og temperaturkontrollerede rum. Vores løsning sparer dig besværet med transport og opbevaring derhjemme og sikrer, at dine dæk er klar til sæsonskiftet. Vi tilbyder også dækhotel med afmontering, opbevaring og montering. Kontakt os for mere information om vores dækopbevaring og dækhotel nær Brøndby.

Dækskift - autoværksted Brøndby

Bliv synsklar med et gratis synstjek

Står du over for det obligatoriske bilsyn, og ønsker du at forberede din bil bedst muligt forud for dette? Vi tilbyder nu et gratis synstjek af din bil nær Brøndby, designet til at hjælpe dig med at blive synsklar og øge chancerne for at din bil klarer synet uden anmærkninger. Vores service er målrettet bilister, der ønsker at sikre, at deres køretøj opfylder alle nødvendige sikkerheds- og miljøstandarder, før det egentlige bilsyn.

Vores gratis synstjek omfatter en omhyggelig gennemgang af din bils kritiske komponenter såsom bremser, dæk, lys, styretøj, og emissioner. Dette tjek ligner det faktiske bilsyn og er designet til at identificere eventuelle problemer, der kan resultere i, at din bil ikke består. Ved at opdage og adressere disse problemer i forvejen, kan du undgå overraskelser og potentielt spare tid og penge.

Autoværksted i Brøndby

Find vores autoværksted her

Risbjerg Auto
Landlystvej 44
2650 Hvidovre

FREMRAGENDE
81 anmeldelser
Sarkaft Akrawi
Sarkaft Akrawi
2024-05-07
Tak for god service det være godt behandl og min bil kører mege beder Jeg anbefaler 🙏❤️
Shankar Shrestha
Shankar Shrestha
2024-05-04
They are the best, I cant even express my feelings, I could not able to start my car, I went there, they were busy but they managed a time and helped me to start the car, I called many others they said they dont have time, but when I went there they told me they will help, it was not a big problem but it was big problem for me, after it start I asked the price and they did not even charged 1kr🥹, I really wanted to give because I was happy, I really appreciate and thank you Ali ( I guess, the owner) and the guy 20years.. who came to my home to start the car🙏
Sandeep Nayak
Sandeep Nayak
2024-03-21
I had bought a new mercedes and i new nothing about cars and i went to Risbjerg Auto as i had battery problem… Instead of looting me they suggested me how i could use my current insurances and get it done for cheap and next time they also helped me fix tyres at super cheap price :) Really great service overall :) they are the most honest and best people :)
Cathleen Pedersen
Cathleen Pedersen
2024-03-14
Ali var super flink, min bil blev repareret enormt hurtigt og til en god pris. Jeg blev kontaktet på Sms (hvilket jeg godt kan lide) og god behandling ved afhentning af bilen ift lige at vise, hvad han har udskiftet og hvorfor. Det er første gang jeg er her men kommer igen når min bil skal til syn
Zaki
Zaki
2024-02-03
Ali og gutterne er verdensklasse. Gode mennesker, godt værksted og virkelig god service. Kan kun anbefales
Lars Christiansen
Lars Christiansen
2024-01-13
Jeg fik skiftet 4 pærer på bilen. Første gang jeg bruger værkstedet. Det er en helt vild respekt, imødekommenhed, venlighed og service der bliver ydet. Mit nye fortrukne værksted.
Julie Bouchet
Julie Bouchet
2023-11-28
Virkelig god, troværdig og fleksibel service! Da min bil ikke ville starte i morges rykkede Risbjerg Auto hurtigt ud og hjalp mig med at få min bil på værkstedet, få skiftet batteriet til en rimelig pris, så jeg hurtigt var kørende igen! Tak for hjælpen!
Søren Hedegaard
Søren Hedegaard
2023-11-28
Havde en lille skade som han lavede gratis. Super god service.
Ib Sandstrøm
Ib Sandstrøm
2023-11-10
Min dygtige mekaniker er altid hjælpsom og fleksibel. Prisen er tilpas og betaling på mobilepay er nemt.

Anbefalet autoværksted Brøndby-området

Risbjerg Auto er stolt af at være et anbefalet autoværksted nær Brøndby, kendt for vores effektive og dygtige mekanikere. Vores team er dedikeret til at levere høj kvalitet og pålidelig service til alle vores kunder. Uanset om du har brug for et rutinemæssigt serviceeftersyn, reparation, dækskift, aircondition eller anden form for service, er vi her for at hjælpe. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have et autoværksted og mekanikere, du kan stole på og vi stræber efter at være det autoværksted i Brøndby-området, du altid kan regne med for fremragende service og omhu for din bil.