Autoværksted nær Valby

Dit lokale autoværksted nær Valby

På vores autoværksted nær Valby er vi stolte af at være dit lokale autoværksted. Vi leverer pålidelig og omhyggelig automekaniker-service til alle typer køretøjer, uanset mærke eller model. Vores dedikerede team af erfarne mekanikere og teknikere har ekspertisen og erfaringen til at udføre alle former for bilreparationer, og vores mål er at sikre, at dit køretøj fungerer optimalt og sikkert på vejene.

Aircondition service og klimaanlæg

Hos vores værksted specialiserer vi os i service og reparation af aircondition og klimaanlæg i alle typer biler. Vi forstår vigtigheden af et velfungerende klimaanlæg for din kørekomfort og bilens generelle tilstand. Derfor tilbyder vi en omfattende tjekliste for at sikre, at dit køretøjs aircondition- og klimasystem fungerer optimalt.

Vores dygtige mekanikere udfører grundige inspektioner og vedligeholdelsesarbejde, som inkluderer rensning af filtre, genopfyldning af kølemiddel og tjek af alle vitale komponenter såsom kompressor, kondensator og fordamperspoler. Vi sikrer, at alle dele er fri for skader og fungerer korrekt, hvilket kan forhindre kostbare reparationer ned ad vejen.

Autoværksted Valby

Gratis synstjek nær Valby

Hos os finder du gratis synstjek nær Valby, åbent for alle bilister, uanset mærke og model. Vores dedikerede team af erfarne mekanikere er klar til at give din bil et grundigt tjek og sikre, at den er i topform før det obligatoriske syn. Vi kontrollerer bilens vitale funktioner og sikkerhedselementer, såsom bremser, lygter, dæk og udstødningssystem. Vores mål er at give dig ro i sindet ved at sikre, at din bil ikke kun overholder alle sikkerhedskrav, men også kører så effektivt som muligt. Besøg os i dag og tag fordel af vores gratis synstjek – vi ser frem til at hjælpe dig og din bil.

Dækskifte og dækopbevaring ved Valby

Søger du pålidelig service for dækskifte og dækopbevaring nær Valby? Vores værksted tilbyder professionel hjælp til begge dele. Med skiftende årstider er det vigtigt at have de korrekte dæk monteret for maksimal sikkerhed og ydeevne. Vores erfarne teknikere skifter dine dæk hurtigt og effektivt, samtidig med at vi opbevarer dine ikke-brugte dæk under optimale forhold.

Vi forstår vigtigheden af korrekt dækopbevaring for at bevare dækkenes levetid og præstation. I vores faciliteter opbevares dine dæk rent, tørt og væk fra direkte sollys for at forhindre forringelse. Vælg vores service for dækskifte og dækopbevaring ved Valby, og nyd bekvemmeligheden ved at have dine dæk håndteret af eksperter, samtidig med at du sikrer sikker kørsel året rundt.

Autoværksted valby

Find vores autoværksted her

Risbjerg Auto
Landlystvej 44
2650 Hvidovre

FREMRAGENDE
81 anmeldelser
Sarkaft Akrawi
Sarkaft Akrawi
2024-05-07
Tak for god service det være godt behandl og min bil kører mege beder Jeg anbefaler 🙏❤️
Shankar Shrestha
Shankar Shrestha
2024-05-04
They are the best, I cant even express my feelings, I could not able to start my car, I went there, they were busy but they managed a time and helped me to start the car, I called many others they said they dont have time, but when I went there they told me they will help, it was not a big problem but it was big problem for me, after it start I asked the price and they did not even charged 1kr🥹, I really wanted to give because I was happy, I really appreciate and thank you Ali ( I guess, the owner) and the guy 20years.. who came to my home to start the car🙏
Sandeep Nayak
Sandeep Nayak
2024-03-21
I had bought a new mercedes and i new nothing about cars and i went to Risbjerg Auto as i had battery problem… Instead of looting me they suggested me how i could use my current insurances and get it done for cheap and next time they also helped me fix tyres at super cheap price :) Really great service overall :) they are the most honest and best people :)
Cathleen Pedersen
Cathleen Pedersen
2024-03-14
Ali var super flink, min bil blev repareret enormt hurtigt og til en god pris. Jeg blev kontaktet på Sms (hvilket jeg godt kan lide) og god behandling ved afhentning af bilen ift lige at vise, hvad han har udskiftet og hvorfor. Det er første gang jeg er her men kommer igen når min bil skal til syn
Zaki
Zaki
2024-02-03
Ali og gutterne er verdensklasse. Gode mennesker, godt værksted og virkelig god service. Kan kun anbefales
Lars Christiansen
Lars Christiansen
2024-01-13
Jeg fik skiftet 4 pærer på bilen. Første gang jeg bruger værkstedet. Det er en helt vild respekt, imødekommenhed, venlighed og service der bliver ydet. Mit nye fortrukne værksted.
Julie Bouchet
Julie Bouchet
2023-11-28
Virkelig god, troværdig og fleksibel service! Da min bil ikke ville starte i morges rykkede Risbjerg Auto hurtigt ud og hjalp mig med at få min bil på værkstedet, få skiftet batteriet til en rimelig pris, så jeg hurtigt var kørende igen! Tak for hjælpen!
Søren Hedegaard
Søren Hedegaard
2023-11-28
Havde en lille skade som han lavede gratis. Super god service.
Ib Sandstrøm
Ib Sandstrøm
2023-11-10
Min dygtige mekaniker er altid hjælpsom og fleksibel. Prisen er tilpas og betaling på mobilepay er nemt.

Serviceeftersyn på tværs af forskellige bilmærker

Hos Risbjerg Auto håndterer vi en bred vifte af bilreparationer og serviceeftersyn. Uanset mærke eller model kan vi tage os af alt fra olieskift og bremsekontrol til skift af tandrem eller kobling. Vores kvalificerede mekanikere udfører arbejdet hurtigt og effektivt med kvalitetsdele fra anerkendte producenter, så din bil kører optimalt og sikkert.

Vi tilbyder gratis afhentning og levering inden for 5 km fra vores værksted, hvilket gør det nemt for dig at få din bil serviceret. Kontakt os i dag for at booke en tid eller for mere information om vores tjenester. Vi ser frem til at give din bil den bedste behandling.