Kobling

Udskiftning af kobling inkl. leje

Mens du holder midt i myldretiden i byens mest trafikerede kryds, går din kobling i stykker, og du kan ikke sætte bilen i gear. Du kan hverken komme frem eller tilbage, og dine medbilister bliver mere og mere irriterede. Lyder det som et mareridt? Du kan undgå at komme i denne situation, hvis du regelmæssigt får skiftet din kobling hos Risbjerg Auto, slipper du for disse bekymringer.

Regelmæssige eftersyn

Når du bringer din bil ind til et lille eller stort serviceeftersyn, kontrollerer vi altid din kobling. Det gør vi ved at undersøge vandringen på koblingen. Vi lytter også efter mislyde fra svinghjul eller slavecylinder. Hvis vi kan se og høre, at din kobling er ved at være slidt op, råder vi dig i tide til at få skiftet eller repareret den, så du undgår det pinlige scenarie midt i myldretiden.

Dygtige mekanikere og gode reservedele

Vores mekanikere er specialister i koblinger. De efteruddanner sig løbende og har stor erfaring i udskiftning af kobling. Når vi skifter din kobling, skifter vi samtidigt udrykkerlejet, så du ikke risikerer, at det går i stykker på et senere tidspunkt. Vi anvender kun reservedele af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at din bil bliver godt kørende lang tid frem i tiden efter et koblingsskift.

En besværlig operation

Du hører måske fra venner og kolleger, at du selv kan skifte koblingen. Det kan du selvfølgelig, hvis du ved, hvad du har med at gøre. Hvis du ikke har det rette værktøj og fornødne indsigt, risikerer du at gøre mere skade end gavn ved selv at forsøge at skifte koblingen. Desuden er det en ret omstændig og tidskrævende proces, der ikke bliver nemmere, hvis du ikke har et værksted til formålet.

Kig ind

Du ved, at det er ved at være tid til at skifte koblingen, når det begynder at blive vanskeligt at sætte bilen i gear. Koblingen nedslides over tid, og en nedslidt kobling er derfor ikke et forbigående problem. Det er vigtigt, at du skifter koblingen, når du fornemmer, at den er ved at være slidt. Du kan også bringe din bil ind til et serviceeftersyn, hvor vi kigger og lytter til koblingen. En udskiftning af kobling koster sandsynligvis mindre, end du tror, og hos os får du udelukkende professionelt håndværk og reservedele af høj kvalitet. Kør bilen ind til os, og slip for selv at stå med opgaven. Kontakt os allerede i dag på telefon: 30 22 29 66 eller på e-mail: info@risbjerg-auto.dk.