Lille serviceeftersyn

Lille serviceeftersyn

Hvis du passer på din bil og sørger for at få lavet serviceeftersyn med jævne mellemrum, kan du på sigt spare dig selv for mange bekymringer og store udgifter. Ved et regelmæssigt serviceeftersyn når du nemlig at udbedre små skader, inden de bliver til store skader, som potentielt kan ødelægge f.eks. din motor. Hvis du ikke overholder fabrikantens anvisninger for omfang og frekvens af serviceeftersyn, risikerer du også, at garantien på din bil bortfalder. Et jævnligt serviceeftersyn af din bil er altså en rigtig god investering.

Få styr på det vigtigste

Et lille serviceeftersyn har fokus på de mest nødvendige dele af et serviceeftersyn. Vore dygtige mekanikere skifter olie og oliefilter. Du får også kontrolleret bremse­ og kølevæske, viskere, lygter og instrumenter. Samtidig klarer vi smøring af døre og klapper samt kontrol og justering af lys og dæktryk. Vi ser selvfølgelig efter, om dine dæk er slidte og kan hjælpe dig med en udskiftning, hvis det er aktuelt. Vi kontrollerer styretøj, undervognskomponenter samt udstødningssystem. Vi udfører en visuel kontrol af bremser, og inden vi giver dig din bil tilbage, kører vi en lille tur, så vi er helt sikre på, at vognen er i tip­top stand.

Regelmæssige intervaller

Din bil skal have et serviceeftersyn med regelmæssige intervaller. Hvor ofte det er, kan du se i din bils servicebog. Ofte ligger intervallet mellem 5.000 og 50.000 km. Som regel ligger det dog mellem 10.000 og 30.000 km. Hvis du ikke kører ret mange kilometer om året, skal du i stedet bruge tidsintervaller som pejlemærke. Et serviceeftersyn bør foretages mindst hvert andet år. Hvis du ikke kender frekvensen for serviceeftersyn på din bil, så spørg os. Vi svarer gerne på alle spørgsmål.

Spørg os

Hvis du er i tvivl, om din bil trænger til serviceeftersyn, er du altid velkommen til at komme forbi eller kontakte os på anden vis. Vi rådgiver dig gerne, så du kan passe på din bil ved at få foretaget serviceeftersyn med passende intervaller. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser. Hvis vi under serviceeftersynet finder ting, som vi synes, at du skal få udbedret, kontakter vi dig, inden vi foretager os yderligere. Hvis du vil have udbedret manglerne, hjælper dig med at gøre det hurtigt og til en fornuftig pris. Vi sætter nemlig en ære i at levere godt håndværk til overkommelige priser. Kontakt os allerede i dag på telefon: 30 22 29 66 eller på e-mail: info@risbjerg-auto.dk.